2 d’abr. 2014

L'Ajuntament de Sarrià de Ter ampliarà amb 18 nínxols el cementiri de Sarrià de Baix




Roger Torrent Alcalde de Sarrià de Ter
Ràdio Sarrià.
Durant el darrer any s'ha constatat la necessitat d’ampliar el número de nínxols disponibles al cementiri de Sarrià de Baix (parròquia de l’Església de Mare de Déu de la Misericòrdia). Es per aquest motiu que l'Ajuntament de Sarrià ha previst l’ampliació total de 18 nínxols a curt i mig termini. 
Segons ha informat el consistori sarrianenc aquest 2014 s’ha previst una primera fase d’ampliació de 9 nous amb una posterior amb els 9 restants.
Fotos: Ràdio Sarrià
Aquesta primera intervenció, valorada en aproximadament 10.000 euros, es realitzarà a partir del 7 d’abril i durant 15 dies. Es construiran, en aquesta primera fase 9 nínxols nous sobre el tercer pis de la façana est (costat Església). En concret, l’ampliació es farà a l’àmbit dels nínxols que van del número 482 al número 509. Al mateix temps, les obres serviran per millorar la coberta d’aquest sector ja que amb la nova construcció (tal i com es va fer ara fa tres anys), es construeix una nova coberta amb un nou sistema de desaigua.
Tot i els treballs es permetrà seguir accedint normalment a tots els nínxols tot i que se’ls protegirà adequadament inclosos els elements ornamentals que hi hagi. Segons ha assegurat l'Ajuntament es tindrà especial cura en tot el procés i que els propietaris dels nínxols corresponents a l’àmbit on es faran les obres podran resoldre qualsevol dubte o inquietud a través del personal de manteniment o el mateix ajuntament.