3 de maig 2014

Adrià Punti més electric, dona el tret de sortida de in-somni festival

Ràdio Sarrià.




Aquest dimecres a la nit, es va donar el tret de sortida del Festival In-Somni en una nit on el concert del músic de Salt,  Adrià Puntí va electritzar la carpa de Copa de Girona,  Puntí i la seva peculiar veu va sortir  a l'escenari només acompanyat de la seva guitarra i l'harmònica va començar tocant "Miau", " sr. doctor", va interpretar temes al piano , ja des de aquest moment el públic, fidel en tot moment mostrava sintonia amb l'artista, i  de mica en mica els membres de la gran banda The Fellaction On The Rocks band Bang Bang, que l'acompanyen, Lluís Costa a la guitarra, Pere Martínez al Baix, Dani Pujol a la bateria i el violinista eslovac, Vladimir Kunca, van anar sortint per acompanyar el music.
                                                                                                                     Fotos : Ràdio Sarrià
Puntí , que cada cop es trobava més còmode en aquest format, va interpretar temes nous al piano, va interpretar "Mirall Capgirat", "Cor Emigrat", "Jeu", "Tornavís" el seu nou himne "el boig del telèfon roig ". 
Va acomiadar el concert amb tot un mite dels UMPAH-PAH "La catximba i els rostolls de l'Angelina", que va emocionar el públic i en els bisos va cantar "Ull per ull", "Sí" i "Sota una col", els músics van marxar finalment de l'escenari i tot i els crits persistents "no n'hi ha prou" dels seguidor ja no van tornar a sortir. una hora i mitja de un dels millors musics que tenim al nostre país i que esperem que mica en mica ningú es recordi d'aquell llarg i prolongat silenci...
La primera nit de festival la va obrir Bremen i Balancí i la va tancar la música DJ. Aquest dijous el concert es destinava a recaptar productes per al Banc dels Aliments de Girona amb el concert gratuït dels gironins, Buhos, i El Impassible Jack Kirby, The Modern Poppers i els banyolins Carmen 114.
L'In-somni continua aquest divendres amb The Fuzztones, Los Tiki Phantoms i Red Souls i  tanca dissabte a la nit  el festival amb el gran cantautor i guitarrista Micah P. Hison.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada