27 de nov. 2013

El PSC de Sarrià de Ter demana explicacions sobre una subvenció perduda de 6.324,05 euros

Ràdio Sarrià.
Roger Casero: “deixar perdre una subvenció sap greu, però preocupa molt més el motiu pel qual s'ha perdut”
El grup municipal del PSC va demanar explicacions al govern de Sarrià de Ter, al Ple Municipal celebrat el passat 26 de novembre, sobre la pèrdua d'una subvenció del Fons de Cooperació Cultural 2012 de la Diputació de Girona per un import de 6.324,05 euros.
Tal com va explicar Roger Casero, regidor i portaveu del PSC de Sarrià de Ter, la subvenció es va perdre per no haver justificat el primer pagament de la subvenció dins el termini establert ni haver respost al primer requeriment que a finals de 2012 l'Ajuntament de Sarrià de Ter va rebre. L'Ajuntament de Sarrià de Ter va haver de retornar a la Diputació de Girona l'import avançat i no justificat, corresponent a la meitat de la subvenció.
El PSC també va demanar explicacions pels motius que consten a l'expedient de la subvenció, en el que s'atribueix la no justificació ni la resposta al posterior requeriment a “problemes de coordinació interns” de l'Ajuntament de Sarrià de Ter.
Per Roger Casero “deixar perdre una subvenció sap greu, però preocupa molt més el motiu pel qual s'ha perdut, doncs no són ni criteris tècnics ni econòmics”.
Roger Casero també va preguntar quin era el destí de la subvenció, que segons la convocatòria havia d'anar destinada al foment de la lectura i la dinamització cultural a les biblioteques de titularitat municipal o a la difusió artística i musical.