12 de jul. 2013

El Festival Emergent i un Gerard Quintana espectacular triomfen a Sarrià de Ter

Gerard Quintana ahir a la nit a Sarrià de Ter
Ràdio Sarrià.
El festival Emergent, es va instal·lar ahir a Sarrià de Ter,  el parc del Centre Cívic la Cooperativa es va anar omplint amb més de 300 persones.
La nit va començar amb l'actuació de Xarim Aresté, cantant de Very Pomelo que debuta en solitari i que va presentar a Sarrià el seu potent disc "Lladregots".
Biel Ballester Trio
va continuar la improvisació de la Cia Tooms.
Seguit del jazz "manouche" de qualitat de Biel Ballester Trio.
A continuació, humor del clown Boni que combina dalt l'escenari la música, els malabars i el monocicle fent participar al públic. i tot seguit un número de malabars amb Ramiro.
Finalment l'actuació més esperada de la nit, la d'en Gerard Quintana substituïnt a Pattin Lindy (el seu pseudonim) . El músic gironí va recordar els seu lligam amb sarrià de Ter, la seva àvia i la seva mare, filles de Sarrià de Ter.
Quintana va començar la seva actuació, amb un tema de Sopa de Cabra, "jo només vull un món diferent", i interpretant alguns dels temes que integraran la seva nova gira d'aquest estiu "Només és Rock an Roll" que inclouen temes d'en Gerard en solitàri i amb Sopa de Cabra fins a temes actuals.
Va fer esclatar els aplaudiments amb el tema "ara o mai" quan va afirmar que era "una cançó molt oportuna pels temps que corren" i va fer vibrar amb cançons mítiques i tant conegudes com "camins". Va tancar una gran nit en David Julià amb les "foto-Sketch" que capta imatges durant les actuacions i del públic.
L'Emergent està organitzat pel Consell Comarcal del Gironès i l'Associació Fringe i els ajuntaments que acullen l'Emergent com l'Ajuntament de Sarrià de Ter.
Pau Marquès de l'Associació Fringue i director del Festival ha fet una valoració molt positiva destacant amb la "bona nota" que ha passat el festival Emergent a Sarrià de Ter "estem molt contents de la bona resposta del públic" i ha destacat a Ràdio Sarrià les diferents propostes que va portar el Festival i la novetat l'estrena del nou projecte de Gerard Quintana sota el pseudonim de "Patti Lindy"

El sarrianenc Edgar Massegú Marcos (PulpoPop) i en Gerard Quintana Rodeja