25 de març 2013

El Centre de Visitants del Gironès celebra 2 anys el proper dimarts 26 de març, arribant a prop de 23.000 visites i més de 54.000 consultes

Ràdio Sarrià.
El Centre de Visitants del Gironès celebra 2 anys i ho fa oferint un Tast d'aniversari del territori per només 3 euros, un únic dia el 26 de març amb un menú de : Volcà de cigrons i oli de Llagostera, pollastre rostit amb cervesa negra Moska de Sarrià de Ter i poma de Girona i visites guiades el dies 26, 27 i 28 de març a les 12'30h, es farà visita guiada a l'equipament per només 2€ per persona i també si es vol, pot fer-se la visita guiada + el menú de tastets per només 14€ i els nens 11€.
Amb motiu de l'aniversari també hi hauran packs de productes del territori a l'Espai Botiga per només 10€.
Durant la setmana de l'aniversari es podrà participar en el sorteig de 2 àpats per a 2 persones a l'Espai de Gastronomia + 2 entrades al Centre d'Interpretació del territori + 2 entrades pels Banys Àrabs de Girona.
El Conseller Comarcal de l’àrea de Turisme del Gironès, Joaquim Roca, i la directora del Centre de Visitants del Gironès, Neus Vila, han mostrat la seva satisfacció per la feina feta al llarg d'aquests dos anys i han agraït la implicació dels 27 ajuntaments i de tots els agents turístics, privats i públics, de la comarca.
L'Àrea de Turisme ha valorat, en xifres, que ha titllat de 'positives', el segon any de vida del Centre. Així doncs, al llarg d'aquests dos anys, 22.743 persones han passat per l’equipament, amb un total de 54.038 consultes fetes. Destacar també les següents dades (2011-2012): 98.358 persones interessades en la comarca del Gironès, amb un global de 308.289 consultes i 346.407 visites a publicacions emeses en el Facebook. Tot plegat, suposa un 79% més d’interès, des de l’obertura del Centre de Visitants del Gironès, per la comarca.
El Centre de Visitants, vinculat, directament, a l'àrea comarcal de Turisme del Consell Comarcal del Gironès que es fa càrrec de la seva promoció, direcció i gestió, es troba ubicat a Sarrià de Ter en un espai de 900 m2 que sinergia territori i patrimoni, gastronomia i productes locals, natura i cultura, informació i reserves.